Om sikkerhetsnyheter

Hver dag skjer det flere og flere massetyverier av passord, hacking av databaser og nettbanksvindler rundt om i verden. Kasperskys sikkerhetsnyheter gir oppdatert informasjon om slike forbrytelser, og hjelper deg med å unngå situasjoner der du kan bli offer for hackere. For å sikre at du mottar sikkerhetsnyheter som er relevante, vil programmet analysere informasjon om ressursene du besøker og programmene du bruker. Denne informasjonen brukes kun til å plukke ut nyheter som kan være viktige eller interessante for deg.

Sikkerhetsnyheter vises i varslingssenteret, sammen med andre nyheter fra Kaspersky. Sikkerhetsrelaterte nyhetsvarsler vises i systemstatusfeltet. Varslingsvinduer inneholder nyhetsoverskrifter og en kort anbefaling for hvordan problemet som beskrives i nyhetene kan løses.

Du kan bli vist følgende typer nyheter, avhengig av sikkerhetsnivået:

Hvis et varsel om sikkerhetsnyheter vises på skjermen, kan du vise hele teksten i artikkelen ved å klikke på Detaljer i popup-vinduet, eller lukke vinduet hvis du ikke ønsker mer informasjon. Du kan når som helst vise hele teksten i nyhetsartikler ved å velge de aktuelle nyhetene i nyhetslisten i varslingssenteret.

Hvis du ikke ønsker å motta sikkerhetsnyheter på en bestemt enhet, kan du deaktivere visning av nyheter. Hvis du ikke ønsker å motta nyheter på noen av enhetene dine, deaktiverer du mottak av nyheter på My Kaspersky.

Sikkerhetsnyheter vises den første timen programmet brukes etter installasjon.